Klockbox av PU läder

Klockbox - den perfekta presenten

Klockbox i konstläder: Hos LuxBoks.se har vi et stort urval av förvaring för klockor; klocklådor och klockskrin av bästa kvalitet PU läder / konstläder. Alla klockskrin er i snygg design och förvarer snyggt och säkert dina många värdefulla klockor - klockförvaring på bästa sätt. En klockbox, klockfodral, klocket...

Klockbox - den perfekta presenten

Klockbox i konstläder: Hos LuxBoks.se har vi et stort urval av förvaring för klockor; klocklådor och klockskrin av bästa kvalitet PU läder / konstläder. Alla klockskrin er i snygg design och förvarer snyggt och säkert dina många värdefulla klockor - klockförvaring på bästa sätt. En klockbox, klockfodral, klocketui eller klocklåda av konstläder eller PU läder är lätt att rengöra; bara torka med en fuktig trasa, sedan klocklådan ren och fin igen.

Köp klocklådor, klockskrin, klocketui eller klockboxar på LuxBoks.se


Här hitter du klockboxar för praktiskt taget alla behov. Klockförvaring för eksklusiv exponering med fönster i locket på klockboxan. Eller en klockbox, klockfodral eller klockbricka för lite mer neutral fövaring i en garderob eller på en kommod i sovrummet. Ska du resa, har vi också klocketui eller resefodral för dine klockor. LuxBoks erbjuder klockboxar, klocklådor eller klockskrin med plats för 3-30 klockor. Hitta den perfeckta klockbox, klocketui eller klockfodral beroende på dina behov och önskemål.

Läs mer
Visar 1 - 15 av 20 produkter

Katalog

Aktiverad filter: