Klockbox av PU läder

Klockbox - den perfekta presenten. Köp klocklådor, klockskrin, klocketui eller klockboxar på LuxBoks.se

Klockbox i konstläder: Hos LuxBoks.se har vi et stort urval av förvaring för klockor; klocklådor och klockskrin av bästa kvalitet PU läder / konstläder. Alla klockskrin er i snygg design och förvarer snyggt och säkert dina många värdefulla klo...

Klockbox - den perfekta presenten. Köp klocklådor, klockskrin, klocketui eller klockboxar på LuxBoks.se

Klockbox i konstläder: Hos LuxBoks.se har vi et stort urval av förvaring för klockor; klocklådor och klockskrin av bästa kvalitet PU läder / konstläder. Alla klockskrin er i snygg design och förvarer snyggt och säkert dina många värdefulla klockor - klockförvaring på bästa sätt. En klockbox, klockfodral, klocketui eller klocklåda av konstläder eller PU läder är lätt att rengöra; bara torka med en fuktig trasa, sedan klocklådan ren och fin igen.
Här hitter du klockboxar för praktiskt taget alla behov. Klockförvaring för eksklusiv exponering med fönster i locket på klockboxan. Eller en klockbox, klockfodral eller klockbricka för lite mer neutral fövaring i en garderob eller på en kommod i sovrummet. Ska du resa, har vi också klocketui eller resefodral för dine klockor. LuxBoks erbjuder klockboxar, klocklådor eller klockskrin med plats för 3-30 klockor. Hitta den perfeckta klockbox, klocketui eller klockfodral beroende på dina behov och önskemål.

Läs mer
Visar 1 - 15 av 21 produkter

Katalog

Aktiverad filter: