Alla smyckeskrin

Smyckeskrin, glasögonfodral, manschettknapp skrin, slipslådor; på LuxBoks har vi smyckesförvaring för alla

Underkategorier

Det finns 73 produkter.

Visar 1-73 av 73 objekt

Smyckeskrin och smyckesförvaring med snygg design och många smarta detaljer

Smyckesförvaring och exklusiva förvaringslösningar till mer eller mindre alla dina värdesaker: glasögon, solglasögon, ringar, manschettknappar, slipsar, pennor, kreditkort, klockor, smycken med mera. Vi säljer smyckeskrin, glasögonfodral, klocklådor, lådor till manschettknappar och slipsar, i snygg lackerat trä eller elegant läder. Alla modeller håller toppkvalitet och finish. Riktigt bra presenter till både honom och henne. Många snygga smyckeskrin för dam och smyckeskrin för herr

Trendiga och eleganta smyckeskrin, lådor, boxar och askar till förvaring av alla dina smycken; örhängen, ringar, halsband m.m. Självklart håller alla våra smyckeskrin toppkvalitet. LuxBoks.se har alltid en smart och snygg smyckesförvaring till dina många fina smycken. Vi erbjuder ett brett utbud av smyckeskrin som alla håller hög kvalitet. Med ett smyckeskrin från LuxBoks kan du förvara alla dina halsband, armband eller ringar på ett praktiskt och snyggt sätt, samtidigt som du får bättre koll på dina saker. Det är lätt att få en överblick över dina smycken om de finns samlade i ett smyckeskrin, och vi har många olika designer, så att du ska kunna välja det skrin som passar dina behov bäst. Skydda dine värdesaker med smyckesförvaring från Luxboks.

Och KOM IHÅG att du hos LuxBoks.se alltid får kostnadsfri och snabb leverans, 30 dagars returrätt och slipper betalningsavgifter.

Olika sorters skrin till smyckesförvaring:

Hos LuxBoks har vi det största utbudet av praktisk och snygg smyckesförvaring. Vi har smyckeskrin i flera olika varianter och våra skrin håller mycket hög kvalitet. Hos oss kan du få högkvalitativa smyckeskrin i olika sorters material och färger, och vi har smyckeskrin i flera olika prisklasser – samtliga håller hög kvalitet och bjuder på många olika funktioner. Våra smyckeskrin är snygga och har smarta detaljer – även smyckeskrinen i de lägre prisklasserna.
Hos LuxBoks.se får du en modern och elegant lösning på din smyckesförvaring. Det kan till exempel vara till dina örhängen, ringar, halsband och armband.

Smyckeskrin till män:

Fler och fler ”riktiga” män använder smycken. Ringar, klockor, manschettknappar, armband osv används av män för att uttrycka personlig stil och smak. Den moderna mannen har ett stort antal smycken som han använder för att accentuera sina kläder, och han väljer dessa med stor omsorg. 
LuxBoks.se har självfallet ett stort och varierat sortiment av smyckeskrin som är speciellt framtagna för att leva upp till mäns önskemål och krav på smyckesförvaring. Till exempel snygga smyckeskrin i trä eller läder, som har plats till ringar, klockor och manschettknappar. Eller ett snyggt smyckeskrin till varje sorts smycke; Manschettknapp skrin, smyckeskrin och klocklåda. Hos LuxBoks finns även ett antal fler förvaringslösningar för män; manschettkanp box till manschettknappar, gladögonfodral till solglasögon, slipslåda till slipsar och flugor m.m.

Smyckeskrin i olika material:

Våra smyckeskrin finns i många olika material. Du kan till exempel hitta ett svart eller ljusrött smyckeskrin i snyggt skinn eller ett smyckeskrin i rosenträ eller ask. Du kan till och med hitta smyckeskrin i kolfiber.

Billiga smyckeskrin:

Hos LuxBoks kan du hitta massor av snygga smyckeskrin, som inte behöver kosta en förmögenhet. Vi har snygga smyckeskrin i de lägre prisklasserna som fortfarande håller hög kvalitet. Hos oss får du alltid kostnadsfri leverans av ditt smyckeskrin med 30 dagars returrätt och du slipper samtidigt betalningsavgifter. Det är därför det är lätt och billigt att köpa smyckeskrin hos oss, och du kan samtidigt få en snabb överblick över vad som finns tillgängligt från vardagsrumssoffan.

stora smyckeskrin:

Det kan vara skönt att samla alla sina smycken i ett överskådligt och snyggt smyckeskrin, där du lätt kan få en överblick över dina smycken. På så vis kommer du få det lättare att använda alla dina smycken, så att du inte bara använder samma smycken gång på gång. Stora smyckeskrin kan vara bra till att förvara dina smycken om du har flera örhängen, halsband, ringar och dylikt, medan mindre skrin kan passa dig som har färre smycken.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om vårt sortiment av smyckeskrin. Vi berättar gärna mer och hjälper dig hitta rätt.