Watch winder

Håll igång din självuppdragande klocka med en klockuppdragare / watch winder

Underkategorier

Det finns 11 produkter.

Visar 1-11 av 11 objekt

Köp en klockuppdragare eller klock winder till dina klockor

Hos LuxBoks kan du köpa en klockuppdragare, en så kallad watch winder, så att du kan hålla ditt armbandsur ställt hela tiden. Med vår klockupdragare /klock winder kan du dra ditt armbandsur så att du inte riskerar att behöva gå med en klocka som visar fel tid. Med en klockuppdragare är det enkelt att hålla din klocka ställd så att du en gång för alla kan använda din klocka.
När du använder dig av en winder för klocka kan du också förlänga klockans levnadstid. När du inte själv använder klockan ser rörelserna från klockuppdragaren till att oljan i klockan hela tiden hålls smidig och flytande.
LuxBoks.se säljer de bästa watch winders och klockuppdragare. Stort urval av klockuppdragare och klock winder i trä och läder. FRI frakt - snabb leverans och säker betalning utan avgifter – 30 dagars ångerrätt på alla klockuppdragare.

VÄLJ EN RIKTIG KLOCKUPPDRAGARE - KLOCK WINDER

LuxBoks har tagit fram en guide för hur du snabbt och enkelt hittar den klockuppdragaren som bäst passar din klocka.

  1. Nästan alla självuppdragande mekaniska armbandsur har "winding limiters" inbyggt, som förhindrar mekanismen från att slitas ut vid för mycket uppdragande/för många rörelser. Därför är antalet rörelser (TPD) i en klockuppdragare inte så viktigt. I de flesta fall är så högt antal TPD som möjligt att föredra. Är du tveksam så kolla din klockas användarmanual. Vissa klocktillverkare rekommenderar att man endast drar klockan åt ett håll, t ex medurs.
  2. Mäta omkretsen av din handled eller den invändiga omkretsen av ditt klockarmband. Jämför sen måttet med specifikationerna på klockuppdragarens klockhållare/kudde. Kolla också urets diameter och armbandets/kedjans bredd i förhållande till den information som ges om watch windern. På så vis garanterar du att det finns utrymme och möjlighet för att sätta fast klockan i watch winder.
  3. I stort sett alla klockuppdragare får ström till driften av en adapter, som ansluts till en 230V stickkontakt. Vill du att din watch winder ska fungera utan tillgång till el ska du välja en modell med möjlighet för att fungera på batteridrift. Det kan t ex vara praktiskt på resor eller vid strömavbrott.

Klock winder och klockuppdragare hos LuxBoks

Beställ en watch winder hos oss och håll dit mekaniska ur i gång med våra klockuppdragare. LuxBoks.se säljer de bästa klock winders och klockuppdragarna. Vi har ett stort urval av klockuppdragare och vi erbjuder till och med FRI frakt.