100% Pris match.

LuxBoks.se matchar prisen av identisk vara.

På LuxBoks.se har vi 100% Prismatch. Detta betyder att om du hittar en 100% identisk klocklåda, klockbox, klockuppdragare eller smyckeskrin till ett lägre pris i en annan nätbutik matchar vi prisen, en till en. Detta betyder att vi matchar varans totalbelopp, inklusive eventuelle fraktkostnader.

Ifall du vill använda dig av Prismatch så ber vi dig maile oss på info@luxboks4you.com där du skriver in webb-länken till varan på konkurrentens hemsida. När vi har verifierat att nätbutik och vara uppfyller våra villkor om Prismatch, får du en länk i din e-post, som du kan beställa varan till en 100% matchande pris på LuxBoks.se.

VIKTIGT: För att använda 100% Prismatch ska du anmäla prisskillnaden innan du lägger din beställning på vår butik. Boka bara när du har fått ett godkännande från oss i din e-post.

Vi matchar endast originalpriser, alltså inte speciella erbjudanden som t ex öppningserbjudanden, mängdrabatter eller varor med begränsat antal. Ifall du använder dig av prismatch så bortfaller alla övriga rabatter.

Du kan alltid kontakta vår kundservice via e-post till info@luxboks4you.com om du har frågor.