Alla klocklådor

Klocklådor, klockbox och klockskrin av läder och trä i eksklusiv kvalitet

Underkategorier

Det finns 74 produkter.

Visar 1-74 av 74 objekt

Klocklådor - Största urvalet av klockförvaring

Hos LuxBoks har vi ett jättestort urval av klocklådor, klockboxar, klockskåp och klockskrin i trä, PU läder och äkta läder, samt klockfodraler i konstläder. Alla klocklådor modeller är av hög kvalité och elegant design.
Klocklådor i högglans lackerat trä eller äkta träfinish är otroligt exklusiva att titta på. Ett klockskrin i äkta läder blir bara vackrare när det slits och blir bara finare med åren. Klockklådor i konstläder eller PU läder är mycket lätta att rengöra; torka bara av med en fuktig trasa så är din klocklåda ren och fin igen.
Vi har många vackra förvaringslösningar för i stort sett alla typer av armbandsur och behov. För exklusiv klockförvaring av klockorna finns det klocklådor med en glasruta i locket - så att du och dina gäster kan beundra din vackra klocksamling. Eller önskar du kanske en lite mer neutral och säker förvaring av klockorna, i ett skåp, en låda eller på en byrå i ditt sovrum. Ska du ut och resa kan vi också erbjuda ett läckert och tryggt klocketui, klockfodral eller reseetui för dina klockarmband.
LuxBoks erbjuder klocklåda, klockbox, klockskrin, klockskåp eller klocketui med plats för 1 till 30 klockor. Klocklådor efter dina behov och önskemål.

Köp klocklådor som present på LuxBoks.se

LINDENÆS of Denmark designar och får tillverkart klocklådor av äkta trä och bästa PU läder. En klocklåda fron LINDENÆS of Denmark blir inte mer attraktiva och exklusiva. Dina värdefulla klockor förtjänar en klockbox av äkta trä faner.
Klocklådor, klockskrin och klockboxor i trä, träfinish, äkta läder eller PU läder – Priser från endast 399 kronor. 
Alltid fri frakt med snabb leverans inom 2-3 vardagar – Säker betalning, inga avgifter och 30 dagars ångerrätt.