Klockor

LINDENÆS klocka av 100% hållbart naturligt trä

Underkategorier

  • Wine Watch klockor

    Gåvan för alla vinälskare; LINDENÆS träklocka, handgjord i Italien av AB AETERNO

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt

Trendiga LINDENÆS klockor av naturligt trä och återvunnet metall, plast etc.

En klocka från LINDENÆS of Denmark är designad i Danmark, tycks moderiktig men samtidigt med en klassisk design. Klockorna tillverkas nästan uteslutande av hållbara och återvunna material; naturligt trä - FSC-certifierat, allt är återvunnet av trä, plast, duk, stål och andra metaller.

Våra samarbetspartners har de nödvändiga certifieringarna för att producera klockor i trä och andra material på ett miljövänligt sätt. Så att alla miljökrav för den färdiga "återvunna" klockan också uppfylls. Den italienska klocktillverkaren AB AETETNO har producerat våra nya Wine Watch klockor, 100% handgjorda i Italien av återvunnet stål och ekträ från vinfat i Valpolicella.

100% träklocka: Förutom att trä är ett varmt och levande material betyder trä också att du får en klocka som är mycket lättare och mer bekväm att ha på handleden. Till skillnad från en, ofta tung, och mer kall traditionell klocka i 100% stål, är trä extremt bekväm och samtidigt är träklockor unika och vackra att titta på. Tänk på hur många gånger om dagen du kaster blicken på klockan för att se tiden, varför inte njut av synen av en vacker trädklocka. Samtidigt skickar du även signaler till omvärlden med din trädklocka, att du är miljömedveten och har god smak.

Naturligtvis är alla förpackningar och presentkartonger till våra klockor också gjorda av hållbara och naturliga material som återvunnet papper och trä.
En trendig LINDENÆS of Denmark klocka är därför också ett miljöriktigt val.

Fördelar med LINDENÆS of Denmark klocka:

  • Klockan är tillverkad av 100% naturligt trä från hållbara skogar; FSC certifierat.
  • Upp till 90% av alla delar i klockan kommer från återvunnet material; plast, stål ochandra metall.
  • En LINDENÆS of Denmark-klocka har inget eller mycket lågt innehåll av giftiga ämnen, nickel och andra metaller
  • En armbandsur som väger väldigt lite och är behagligt att ha på handleden.
  • Du hjälper till att stödja djur- och välfärdsorganisationer * till förmån för vår miljö och natu

En klocka, helt eller delvis gjord av trä är både bra för miljön och för allergiker som, till exempel, kan få obehag genom att bära en 100% metall-/stålklocka på handleden. Varje klocka i trä är helt unik, då trä som ett naturmaterial är unikt med avseende på kvistmärken, nyanser och ådror. Därförkan de LINDENÆS of Denmark-klockor som du får från oss, skilja sig något från bilderna i vår webshop. Men samtidigt betyder det också att dublir lite unik, eftersom ingen annan har exakt likaklocka som du.

* LuxBoks donerar 10% av försäljningen från LINDENÆS of Denmark-klockor till World Animal Protection, SOS Barnbyar, National Kiwi Hatchery och Djurskyddscenter Århus.